Worstjes uit Gent

Logo The Sosi Factory Gent

Wij zijn The Sosi Factory, een Gents familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten worsten, en dit sinds 1858!  Wij maken worsten die individueel verpakt zijn, zoals bierworsten (mini-salami), droge worsten en frankfurter worsten. Sinds kort brachten we in samenwerking met Eén de Bomaworst op de markt.

Onze Garanties

Lange Houdbaarheid

De producten zijn verpakt onder beschermende atmosfeer en hebben een lange houdbaarheid: bij levering zijn ze ten minste 3 maanden houdbaar. Ze kunnen zelfs bewaard worden op kamertemperatuur! Hierdoor zijn de worstjes ideaal voor in je voorraadkast thuis of voor consumptie 'uit het vuistje'. Je kan ze namelijk overal mee naartoe nemen. Ze zijn heerlijk als snack, voor bij het aperitief, tijdens een uitstap, etc.

Kwaliteit & Expertise

Mede door de generatie-lange expertise in de productie van vleeswaren staat The Sosi Factory garant voor kwaliteitsproducten. We werken met mager vlees, afkomstig van de beste varkens. De productienormen liggen ons nauw aan het hart en worden vakkundig opgevolgd gedurende het gehele productieproces. Aangezien we niet groot zijn, kunnen we nog beter toezien op de kwaliteit van onze worstjes.

Lokaal & Duurzaam

Aangezien we een Belgisch bedrijf zijn, vinden we het belangrijk om ook onze grondstoffen lokaal aan te kopen bij Belgische leveranciers. Hierdoor wordt niet alleen de kwaliteit gegarandeerd, maar ook het transport tot het minimum herleid.